Anna Gustafsson

toimittaja, kirjoittaja, sisällöntuottaja

Olen ammattitoimittaja, joka on erikoistunut kirjoittamaan taloudesta, yrittäjyydestä ja työelämästä – ja ihmisistä aiheiden takana. Asun Helsingissä ja työskentelen yhteistyössä useiden suomalaisten ja pohjoismaisten sisällöntuotantoyritysten kanssa. Kirjoittaminen on unelmatyöni, joka vie minut viettämään päivän nuorisovankilassa tai seuraamaan poliisin yövuoroa Itä-Helsinkiin. Toisaalta saan haastatella mielenkiintoisia ammattilaisia vaikkapa laivanrakennuksesta tai perheyrityksen johtamisesta.

Olen valmistunut valtiotieteen maisteriksi pääaineena viestintä. Ensimmäinen työpaikkani oli Yleisradion tv-uutiset. Nyt olen työskennellyt toimittajana ja toimituspäällikkönä jo pari vuosikymmentä ja saanut tehdä töitä monen ammattilaisen kanssa. Olen asunut neljäsosan elämästäni ulkomailla. Olen opiskellut Belgiassa, työskennellyt vapaana toimittajana Lontoossa ja asunut Tokiossa ja Pekingissä. Ulkomailla asuttujen vuosien myötä minulla on ennakkoluuloton ja avoin asenne, joka näkyy myös teksteissäni. Kirjoitan sekä suomeksi että englanniksi.

Olen sitoutunut tuottamaan innostavia, inspiroivia ja koukuttavia sisältöjä, jotka houkuttelevat lukijoita pysähtymään tekstin äärelle. Vapaa-ajallani harrastan kulttuuria eri muodoissa, erityisesti kirjallisuutta ja musiikkia ja kirjoitan näistä aiheista blogissani.

Anna Gustafsson