Portfolio

Olen erikoistunut kirjoittamaan journalistista sisältöä yritysasiakkaille, esimerkiksi asiakaslehtiin, nettisivuille, blogeihin ja vuosikertomuksiin. Yhteistyöyrityksiäni ovat muun muassa Wärtsilä, UPM, OP-Media, Amer Sports ja Perheyritysten Liitto. Teen monenlaisia kaupallisen yhteistyön sisällöntuotantohankkeita ja työskentelen suomeksi ja englanniksi. Toteutan kokemuksella mielelläni myös laajempia kirjoitusprojekteja.

The art of packaging

Urbanisation and population growth are increasing the amount of packaging. Brands can make a difference.

Merten muoviongelma ratkaistaan maalla

Merissä on muutaman vuosikymmenen päästä enemmän muovia kuin kaloja. Tähän tulokseen tuli Ellen McArthurin säätiön tutkimus. Kirjoitin aiheesta Chydenius -lehteen. Paljon on meneillään merten muoviongelman ratkaisemiseksi.

David Hockney – karkkivärejä ja elokuvamaisemia

,
Taidehallissa on vielä marraskuun 18. päivään asti avoinna englantilaisen David Hockneyn mielenkiintoinen näyttely. Näyttely kattaa useamman vuosikymmenen kasikymppisen nykytaiteen supertähden uraa, aina 60-luvun muotokuvista ja asetelmista…

Verkostot auttavat suomalaisyrityksiä Kiinan markkinoille

Kuinka helppoa suomalaisyrityksille on päästä Kiinan markkinoille? Artikkeli OP-median sivuille.

Perheyritys

Perheyritysten liiton lehteä on ollut todella kiva tehdä. Olen saanut tavata ihan mahtavia yrittäjiä eri puolilta Suomea. Uusimmassa numerossa on neljä artikkeliani (s. 16, 21, 30, 32) ja tapasin muun muassa pari nuorta kivinaista ja tutustuin muovin tulevaisuuteen.